Top 3 savjeta za nositelje naočala u ljetnim mjesecima

16. srpnja 2018., vrijeme čitanja: 3 min

Ukoliko su dioptrijske naočale Vaša svakodnevica, znamo s kakvim se sve problemima susrećete u tijeku ljetnih mjeseci. Upravo zato, donosimo Vam nekoliko savjeta kako si olakšati dnevnu rutinu i prepustiti se uživanju u ljetnim čarima.

  1. KONTAKTNE LEĆE KAO ZAMJENA ZA NAOČALE : Ako ih još niste koristili, ljeto i godišnji odmor idealna su prilika za isprobati kontaktne leće. One su odlična zamjena za dioptrijske naočale koje ljeti zbog konstantnih vrućina neprestano klize po nosu. Kontaktne leće Vam na ljetnim visokim temperaturama mogu pomoći da se osjećate laganije i opuštenije. Odmorite se od stalnog nošenja naočala, a svoj vid održite besprijekornim. Posjetite nas u našoj Optici u Kaptol Centru i informirajte se o vrstama kontaktnih leća i najboljim opcijama za vas. https://www.bilicvision-optika.hr/kontaktne-lece/vrste-kontaktnih-leca/

  1. SUNČANE NAOČALE S DIOPTRIJOM: Svaka osoba koja konstantno nosi dioptrijske naočale zna da s dolaskom toplijih dana kreću problemi. Željeli biste zaštititi svoje oči od štetnog UV zračenja, pojačana svjetlost Vam smeta i tjera Vas na škiljenje ili biste jednostavno htjeli izgledati trendi prilikom ispijanja kave na subotnjoj špici, no Vaša dioptrija Vam to ne dopušta? Ne morate raditi kompromise – rješenje možete pronaći u nekom od brojnih modela sunčanih naočala s mogućnošću ugradnje stakala s Vašom dioptrijom, čijim ćete nošenjem biti spremni za sve prilike. Vaš vid će i dalje biti kristalno jasan jer Vam to omogućuje sunčana naočalna leća u dioptriji, oči dobro zaštićene od UV zraka, a Vi ćete izgledati odlično uz sunčane naočale koje su same po sebi trendi modni dodatak. Naše ljubazno osoblje pokazati će Vam sve najnovije modele te odgovoriti na sva pitanja i nedoumice. https://www.bilicvision-optika.hr/suncane-naocale/
  2. MASKA ZA RONJENJE S DIOPTRIJOM : Ako ste pak ljubitelj mora i morskih dubina, a godišnji odmor ne bi bio potpun bez svakodnevnog ronjenja, savjetujemo Vam da isprobate nešto novo. Maske za ronjenje s dioptrijom sve su traženiji dio standardne ljetne opreme osoba koje inače nose dioptrijske naočale. Zbog svojih karakteristika izdržljivosti i otpornosti na lom i udarce, odabir su i iskusnih ronioca. Posjetite nas u našoj Optici u Kaptol Centru i informirajte se o mogućnostima ugradnje dioptrije u maske za ronjenje.

Nemojte dozvoliti da naočale pokvare Vaše ljeto i doživljaj mora, odmora i uživanja. Na vrijeme razmislite o alternativnim rješenjima i prilagodite ih sebi u korist a pritom se osjećajte sigurno, zaštićeno i u trendu!

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva