Varilux 1+1 u Bilić Vision Optici

Stariji ste od 40 godina i počeli ste primjećivati da imate probleme s vidom?

  • Sve slabije vidite slova na mobitelu.
  • Teško fokusirate pogled na blizinu, srednju udaljenost ili na daljinu.
  • Vaše oči se sve više umaraju dok čitate te imate učestale glavobolje.
  • Intenzivira se napor u očima kod čitanja i gledanja uz manje svjetla.
  • Sve više udaljavate tekst dok čitate – ruke vam postaju prekratke.

Proces gubitka dioptrije s godinama nazivamo prezbiopija – prirodan proces kojeg se ne treba plašiti budući da za Vas postoji savršeno rješenje – progresivne naočalne leće. One Vam nude mekani prijelaz od udaljenosti za daljinu, preko vida na srednjoj udaljenosti do vida na blizu u jednoj naočalnoj leći. Progresivne naočalne leće imaju progresivnu korekciju dioptrije od vrha prema dnu leće, smanjuju napetost oka te omogućuju najprirodniju korekciju vida.

Naočale s progresivima omogućavaju jasan vid na svim udaljenostima – jedne naočale za sve udaljenosti.

 

 

Varilux progresivi nude najbolje rješenje svima koji žele dobar vid na svim udaljenostima i u svim prilikama. Osim što pružaju optimalnu udobnost vida, šire vidno polje uz  oštriju sliku i visok kontrast na bilo kojoj udaljenosti. Najnovija generacija progresiva, Varilux X series, pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane za današnju generaciju prezbiopa koja svakodnevno koristi mobilne uređaje, računala i uvijek su “on-line”.  Nosioc  vrlo brzo osjeti  sve prednosti jednog para naočala za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za udaljenost nadohvat ruke. Najsuvremenijom  tehnologijom dizajna je smanjena potreba za pomicanjem glave i traženjem komfor zone za dobar vid.

Varilux je #1 brand progresiva na svijetu. 100% bez rizika. 100% autentični. Uz garanciju potpunog zadovoljstva!

Iskoristite posebnu pogodnost u Bilić Vision Optici–  uz 1 par progresivnih naočalnih leća drugi dobijete potpuno BESPLATNO! Složite svoju savršenu kombinaciju i posjetite našu Optiku u Kaptol Centru gdje će vam naši majstori naočalne optike pomoći pronaći optimalnu kombinaciju.

Odaberite termin za kontrolu vidne oštrine

Osnovni podaci
Odaberite dan
Vaša poruka

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu kontrole vidne oštrine.


Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva